sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Mitä saa kahdessa viikossa aikaiseksi?

No kaikkea ja paljon! Alla olevasta kuvatilanteesta lähdettiin tammikuun eka päivä klo 10. miettimään että mitä tehdään.. (juu - todellakin, uudenvuodenpäivän aamuna..)

Ensin ajateltiin että tehdään mahdollisimman vähän.. Jos vaikka maalattaisiin vaikka paneelit ja seinien yläosat valkoiseksi. Vähän freesataan vaan.. eikä mennä toiseen huoneeseen lainkaan koskemaan:)


No sitten katsottiin tarkemmin keittiönurkkausta, johon siis yhden lyhyen hetken ajateltiin myös maalausta.. Sininen yläkaappi oli ihan kiva, mutta ehkä vaikeasti puhtaana pidettävä vieraita ajatellen. Se sai lähteä ensin ja menikin nopeasti face-kirppiksellä. Tilalle ajateltiin laudasta tehtyä hyllyä.


No sitten kun yläkaappi oli veks ja maalattiin seinää niin kuinka ollakaan, kaikki vaikutti aika nuhruiselta kuitenkin.. Kaveri kävi vähän mittailemassa uutta keittiötä ja päätettiin että jos sen saa kahden viikon aikana valmiina keittiöön jo asennettuna niin tilaamme uuden keittiön. Ja niin lupasivat meille tehdä - tilauksesta asennukseen kaksi viikkoa!
Tiskialtaasta oli maininta facessa ja joku kävi pelastamassa sen.
Tässä kohtaa jo hymyilytti ja valittiin tapetti.
Myös takka myytiin. Se oli hieman ruosteinen..


Eli viikon loman aikana ja viikko työn ohella saatiin tilattua uusi keittiö, vanhat keittiön kaapit pois, takka pois, seinien maalaus, vanhat tapetit pois (peruskittaukset, hionnat), tapetointi. Seuraavassa postauksessa kuvia lopputuloksesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti