torstai 29. joulukuuta 2016

Vuoden viimeisiä viedään

Olgaa siis ollaan remontoitu, sitä 45 neliötä. Tarkkaan mietitty ja taas muutettu ajatuksia ja tavaroiden paikkoja.. mutta sehän tässä juuri on niin kivaa.. mikään ei koskaan ole valmista eikä sen tarvitsekaan olla. Taas kun löytyy joku kiva idea niin sitten tehdään ja taas muutetaan suunnitelmia.

Mutta nyt on enää pari päivää niin Amandan puoli on tyhjennetty edellisen omistajan huonekaluista. Muutaman huonekalun häneltä ostimme, mm. vanhan puusohvan kuistille. Se jotenkin kuuluu taloon.

Hirveästi roinaa tietenkin kuvassa:) Eli siis tarpeellinen sohva..

Mutta sohvalla ei pitkälle pötkitä. Eikä sängyllä, minkä myös ostimme. Pölynimurikin on hyödyllinen.. Mutta kyllä odotamme että Amanda-huoneisto on tyhjä ja pääsemme mittailemaan seiniä ja sovittelemaan lamppuja ja tekemään listaa mitä kaikkea puuttuu. Ja sehän lista tulee olemaan taas aika pitkä. Tapettien vaihtoa mietimme, puolipaneelin maalausta..

Kaksipiippuinen asia: on hienoa että on voinut tuplata kaiken kahdella asunnolla mutta se myös tarkoittaa tuplausta hankinnoissa. Facebook kirppisryhmät olivat suureksi avuksi Olgan sisustamisessa ja kävi monta kertaa tosi hyvä tuurikin. Samaa odottelen nytkin.

Tämän sängyn ostimme myös.


On vaan niin paljon kaikkea kivaa mitä pitää ehtiä tekemään.
Niistä lisää myöhemmin.
Hyvää, loistavaa ja upeaa vuotta 2017!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti