sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Itse aiheutetut ruuhkavuodet =viikot

Tiedättekö ruuhkavuodet? Ne menivät jo meikäläisellä kun lapsetkin ovat isompia. Mutta näköjään ne voi saada takaisin, tai sitten näihin viikkoihin vaan kasautui kaikkea mahdollista.

Viimeksihän mietin että seuraavaksi maalaan Olgan seinät. Siis sisäpuolelta. Mitä tulee ylös ja mitä alas.. Noo, siinä kävi sitten niin etten maalannut muuta kuin keittiön kaappien vierestä valkoiseksi. Huoneen puolella on  nyt kitatut, maalausta odottavat seinät..

Viimeisen kolmen viikon aikana saimme kuitenkin asunnon erittäinkin hyvään kuntoon, jopa hieman sisustettua. Vaihdettiin liettä ja peruskorjattiin vähän kaikkea sieltä sun täältä. Onneksi oli apuvoimia. Kävi tietenkin myös niin että mies on ollut ylitöissä viimeiset 3 viikkoa ja me teatterissa saimme Kalle Aaltosen morsian -näytelmän ensi-iltaan eilen lauantaina. Käytännössä aikaa oli muutama hassu tunti päivällä ja muutama yliväsynyt tunti iltamyöhään töiden jälkeen.

Kalle Aaltosen morsian sai btw todella hyvän vastaanoton!
http://www.uudenkaupunginteatteri.fi/kalle-aaltosen-morsian-16-9-10-12-2016/

Sillälailla rauhallista seutua keskellä kaupunkia ettei kukaan noteerannut kun remusimme peräkärryilläkin edes takaisin, tai sitten verhot heilahteli. Haluan ajatella että tekemisemme huomattiin. Muutenhan kuka vaan voisi tehdä mitä tahansa eikä kukaan huomaisi:)

Eteisessä emme tehneet mitään muuta kuin otimme ikkunat pois ja pesimme ne. Kivaa se vanha pumpuli lasien välissä.. ja sen pois repiminen. Mutta nyt on puhdasta! Katsotaan myöhemmin sitten mitä keksimme seinien kukkatapettien tilalle.


Lauantaiset vieraat toivat syystervehdyksen. Ihanan aurinkoinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti